dilluns, 18 de novembre del 2013

UN BON DINAR. UNA MOLT BONA COMPANYIA

Després de molts mesos sense publicar res, ara s'ha m'ha girat molta feina.
Aquest any 2013 ens em posat d'acord molts dels meus amics i jo per anar a la aventura de esser pares de nou o bé per primera vegada. Així que aquesta entrada va dedicada als nou vinguts i també per els que durant el 2014 han d'arribar, que els esperem amb impaciència, jo inclosa.

Però bé, aquesta entrada, és per l'Arnau, el primer fill d'en Xavi i l'Anna i per la Balbina, filla de la Gema i en Marc, que com molts d'altres no ens escarmentem del que és tenir fills i repetim, jijijijiji.

Així que vaig aprofitar que ahir dinàvem tots junts per portar un regalet per cada petit/a.















2 comentaris:

  1. Hola Anna!

    Estàs feta una artista!

    La bossa que li has fet a la Balbina li hem ensenyat a la Balbina "original" (hehehe! la seva àvia...) i li ha encantat!!

    Segurament aquest Nadal no podràs posar-te en matèria (perquè la Marta no et deixarà, hahaha!) però segur que et farem algun encàrrec perquè és una passada el teu treball i tenim força petits a la família que els hi farà molta gràcia aquests conjunts per nadons que fas.

    Estem en contacte!

    Una abraçada molt forta!

    Marc i Gema

    ResponElimina
  2. Nena, quins detallets més bònics segur que tothom va estar encantat, detallista! T'han quedat uns conjunt ets molt bònics. Uns regals molt pràctics, ja veus que avui em poso el dia del teu blog. Jeejje petons guapa

    ResponElimina